Azerty

Ik had een pc gekocht bij azerty met assemblage. Eerste week in gebruik deed het goed, maar daarna begonnen de problemen. Een half jaar later uiteindelijk terug gestuurd voor reparatie. Bleek de cpu niet goed, dus die is vervangen. Hoort allemaal bij de service. Geweldig. Vandaag terug gekregen. Eerst visueel geïnspecteerd. Zag ik dat de cpu koeler iets raar zat. De fans zaten niet goed. Pin. Gat. Makkelijk gaat niet, maar de fan zat dwars erop. Ging ik dieper kijken, is de hele koeler verkeerd gemonteerd. Het hangt maar 2/3de over de cpu. Het is schandalig dat ik het in deze staat terug krijg.

Computer was bij assemblage goed gemonteerd en in die staat terug gestuurd, en dan krijg ik hem zo verwaarloosd terug gestuurd na reparatie. Dat jullie een stageloper of iets erop hebben gezet zou ik okey hebben gevonden, maar dat er totaal geen quality control is naderhand. Nu moet ik het zelf fixen want no way stuur ik het nog een tweede keer terug.

Ik heb nog geen contact gehad met de klantenservice. Natuurlijk ondertussen wel een boze mail gestuurd. Dit kan toch gewoon niet?

Scorekaart voor Azerty