AlgemeenWas al weken op zoek naar het juiste stukje hardware, maar overal was dit niet op voorraad, sterker nog, niet leverbaar. Overal op de wachtlijst. Totdat ik op Tweakers werd geattendeerd dat er 1 stuk bij Max ICT beschikbaar was.
Vanwege de hier op Tweakers toch wat mindere ervaringen, was ik enigszins terughoudend om bij deze partij te kopen. Ik koos er voor om af te halen (om zo de verzending issues te ontopen) en heb van te voren gebeld om te zien of ze hem nog op voorraad hadden. Prima te woord gestaan, en product stond al binnen half uur na aanschaf in de winkel om opgehaald te worden.
Vanwege de hogere prijs tov de andere (niet kunnen leverende) aanbieders een 'Goed' (ook omdat dit product na mijn aanschaf in prijs is gedaald op hun site, wat ik toch wel raar vind).
Heb 3 contact momenten gehad en alle drie zeer goed, accuraat, en snel te woord gestaan. Om deze reden vond ik dat ik deze review moest schrijven, omdat ik een positieve indruk heb gekregen van de behulpzaamheid en de tijd die genomen werd om mijn vraag te beantwoorden.
Goedemiddag 456,
Bedankt voor uw bestelling bij Max ICT en het plaatsen van deze review.
Wij zijn erg blij om terug te lezen dat alles naar wens is verlopen. Mochten we in de toekomst weer ergens bij kunnen helpen, dan staan we graag voor u klaar.
Fijne dag.
Sanne - Max ICT Webcare