ALTERNATE België

Normaal doe ik nooit de moeite om reviews te schrijven maar bij deze vond ik het wel eens nodig!

Ik kocht tot nu toe een stevige build, toetsenbord, scherm, flight stick en throttle en telkens was ik uitermate tevreden over de eerlijke prijzen, snelle werking en zeer sterke service dienst! By far 1 van de sterksten over de ganse lijn! Jammer dat ik niet iedereen die bij mijn bestellingen betrokken was persoonlijk kan bedanken om in deze tijden zo subliem te presteren, maar ik hoop het via deze weg toch een beetje te kunnen doen.

Door bovenstaande hebben ze er een zeer trouwe klant bij en veel mondreclame erbovenop!

Topbedrijf, doe zo verder!

Excellente staat, proper verpakt met zelfs originele verpakkingen afzonderlijk er nog eens bij met bij elk product een snellere levering dan verwacht (en nee t lag niet aan de snelle werking van bpost :P)

Meermaals geholpen geweest telefonisch. Doen zeer goed hun best om leken bepaalde zaken aan te raden en nemen de tijd voor hun klanten... niet evident in de huidige maatschappij me dunkt.

Hi Hannes, we willen je heel erg bedanken voor de fantastische review! 😊 Het doet ons enorm veel plezier om een review als deze te lezen. We wensen je heel veel plezier met jouw aankopen en we hopen je snel terug te zien! 🥳

Scorekaart voor ALTERNATE België