AlgemeenMijn oude computer is overleden en had goede ervaringen met onderdelen bestellen bij Alternate. Dus ik dacht ditmaal gebruik te maken van de assemblage afdeling van alternate. Op de website waren alle losse onderdelen 1-2 werkdagen leverbaar zouden zijn. Voor assemblage gaat waarschijnlijk ook nog wel 1 of 2 dagen overheen. Op de website staat ook vermeld dat levertijden mogelijk iets langer zijn ivm Corona, maar er staat geen enkele indicatie bij.
Ook hebben zij 1-zijdig de opdrachtnummer en de besteldatum aangepast. Mijn bestelling heb ik online gemaakt op 31-augustus en er staat nu bij mijn besteldatum: 9 september....
Na meer dan een week is de status van mijn order nog niet veranderd: "wordt verwerkt" tot vandaag naar "in behandeling" (dus meer dan een week lang is er niets met mijn order gedaan???). Hierover heb ik afgelopen maanochtend een mail gestuurd naar de klantenservice met een vraag over een update over mijn order. Tot op moment van schrijven (3 volledige werkdagen verder): 0 reacties.
Vandaag proberen te bellen, na 30 minuten toch maar opgehangen, want er was geen doorkomen aan.
Ik denk dat ik dan toch maar gewoon blijf wachten tot de klantenservice inderdaad reageert (zij zouden toch geen vertraging door Corona op kunnen lopen, aangezien dit volledig vanuit thuis georganiseerd kan worden???) of totdat mijn computer daadwerkelijk bezorgd wordt. Wel jammer, daar ik mijn computer ook voor werk gebruik en nu dus geen eigen computer tot mijn beschikking heb.
Voor kleine onderdelen bestellen prima bedrijf, maar voor grotere opdrachten denk ik dat ik nog meerdere keren heel goed ga nadenken voor ik terug ga naar Alternate.
Aangepast 10-9:
blijkbaar heeft dit gewerkt, want heb vandaag reactie gehad dat het pakketje nu verstuurd wordt. Blijf wel van mening dat ondanks de drukte de respons veel te lang op zich laat wachten.
Klantenservice telefonisch feitelijk niet bereikbaar, tenzij je het niet erg vindt om een grote telefoonrekening te krijgen.
Klantenservice per mail vind ik dramatisch slecht voor een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in IT.
Beste,
Wij hadden je natuurlijk graag eerder te woord willen staan. Het is momenteel ongekend druk waardoor wij dit niet eerder toe hebben kunnen lichten voor je, onze excuses. Zodra alle onderdelen bij ons op voorraad zijn gaat dit door naar de assemblage afdeling waarbij zij hun uiterste best doen om dit zo snel als mogelijk te assembleren voor je. Zoals aangegeven op onze website kan het momenteel wat langer duren dan 5 werkdagen voordat dit gedaan is. Wij zullen jouw e-mail zeker nog beantwoorden zodat wij dit verder toe kunnen lichten.