Max ICT B.V.

Overzichtelijke site, waar je prima de producten kunt vinden. Shop wordt ook vaak als voordelige keuze in de pricewatch weergegeven.

Ik denk dat MAX ICT zich achter de oren moet krabben wat betreft verzending (GLS), ik heb een bestelling gedaan op 1 september, welke op 3 september volgens de site van MAX ICT is uitgeleverd. tot op de dag van vandaag (8 september) is deze niet afgeleverd.

De koerier zou al aan de deur geweest zijn, echter heeft deze geen briefje of iets achtergelaten.

Contact met de klantenservice laat mij weten dat de koerier het pakket retour heeft gestuurd aan de leverancier.

Erg jammer dus!

Update 10-9-2020: De bezorger zou weer langsgeweest zijn. Echter weer niets in de brievenbus aangetroffen. Gezien ik nog een pakje van postnl moest ophalen bij de buren, op goed geluk te horen gekregen dat er nog een pakje lag.. Het is ronduit vervelend hier op deze manier achter te moeten komen.

Ik hoop dan ook dat Max ICT een stap zet en stopt met het gebruik maken van GLS, aangezien dit klanten ontzettend zal afschrikken hier nog eens te bestellen.

Klantenservice heeft mijn contact over de levering serieus aangenomen, zijn hebben aangegeven terug te bellen met meer informatie. Dat hebben ze ook gedaan. Ze gaan de koerier opnieuw sturen, in de hoop dat het product nu wel aankomt.

Echter vind ik het een sterk verhaal dat de koerier aan mijn deur heeft gestaan en het pakket retour heeft gestuurd zonder iets achter gelaten te hebben.

Beste Nirrilith,

Bedankt voor je review.

Onze oprechte excuses voor het ongemak. Dit had natuurlijk niet mogen voorkomen.

Wij vinden het erg vervelend om terug te lezen dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Graag kijken we de case voor je na.

Mogen wij je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en je ordernummer? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken het graag voor je na.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Sanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops