Paradigit

Laptop besteld, zou binnen 4 dagen weer op voorraad zijn, na 3 weken nog geen levering. Na bellen wordt er telefonisch beloofd om je per mail op de hoogte te houden van de levering. Nooit een status email ontvangen. Order gecanceld.

Laptop besteld, deze zou binnen 4 dagen op voorraad zijn. Na ruim 3 weken wachten en 4x bellen uiteindelijk te horen gekregen dat het nog 70 dagen zou duren voordat de laptop weer op voorraad zou zijn. Dit terwijl de website van Paradigit aangaf dat er nog 1 op voorraad was. Ook deze kon niet worden geleverd aldus de klantenservice medewerker. Waardeloze website. Zorg er iig voor dat je voorraad gegens kloppen! Ook geen email van de order status. Uiteindelijk gecanceld.

Beste klant,

Onze excuses voor de late levering. Helaas werd de levering uitgesteld door de leverancier. Op onze website wordt altijd weergegeven wat de verwachte leverdatum is indien niet voorradig. Wanneer er een vertraging is hoort hier ook bericht over te ontvangen. Wij zullen dit meenemen ter verbetering om onze klanten beter te kunnen informeren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Reina van Paradigit

Scorekaart voor Paradigit