Paradigit

Ik heb hier drie weken geleden een Lenovo Smart Clock besteld voor een schappelijke prijs, met als belofte dat het de volgende dag in huis was, dat klopte echter van geen kanten. Een week later na mijn bestelling kreeg ik een mail waarin stond dat het op X augustus verzonden zou worden, dat maakte mij niet zo heel veel uit, als ik het maar zou ontvangen. Toen ze het nog steeds niet hadden verzonden op de beloofde dag, heb ik besloten om het te annuleren, dit heb ik per mail gedaan. Een week later kreeg ik opeens bericht dat het toch verzonden was, zonder enige reactie op het bericht bij de klantenservice. Ik zit nu met een extra klok die ik niet nodig heb. Als je hier iets duurs besteld, zoals een laptop, verwacht maar niet dat je enige service krijgt zoals bij de concurrenten, waarschijnlijk krijg je pas een week later reactie.

Verzending duurde drie weken, DHL leverde mijn pakketje binnen een dag nadat het verzonden was.

Waardeloze klantenservice, geen enkele reactie op mijn berichten. Bij de concurrenten heb ik binnen een paar uur, of maximaal een dag een nette reactie. Eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel.

Beste Ruben,

Vervelend om te vernemen dat u onze service slecht ervaart. Vanuit de leverancier werd de levering helaas uitgesteld. Normaliter staat er op de website aangegeven dat de levering op een bepaalde datum verwacht wordt. Onze excuses als dit niet juist op de website heeft gestaan.

Wij hebben uw retour aanvraag binnen gekregen en zullen de verzendkosten niet in rekening brengen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Reina van Paradigit.

Scorekaart voor Paradigit