Coolblue.nl

Beroerde afhandeling wasmachine retour. Fout op fout gemaakt. Mij is de verkeerde vervanging bevestigd, de datum voor omruil stond niet goed; dus de chauffeur voor niets langs gestuurd, geld vragen voor de plaatsing terwijl het een garantie-issue is, de eindelijk retour gehaalde vertraagd in ontvangst nemen, de beloofde terugbetaaltermijn niet waarmaken, onzin-verhaal vertellen wat de reden is, dit nogmaals vertraagd behandelen en als er dan eindelijk terugbetaald zou zijn...niet op mijn bankrekening. Nu wordt er ook niet meer gereageerd op mijn mail. Waar is mijn geld? Niet bij mij, ik heb er recht op: coolblue blijft in gebreke. Verschrikkelijk!

Levering ging goed, als er verdient kan worden doen ze het goed. De retourafhandeling is bedroevend. Wanneer het ze geld kost hebben ze er schijnbaar geen tijd voor en steken er geen moeite in. Verschrikkelijk bedrijf.

Allemaal studenten zonder kennis van zaken, geen middelen, geen bevoegdheid, geen interesse of begrip voor de situatie. Een callcenter waar je na 30 minuten wachten pas iemand krijgt, die vervolgens niets voor je kan doen. Incapabele firma (wel vriendelijke mensen, maar ze mogen/kunnen niets).

Scorekaart voor Coolblue.nl