AlgemeenMedewerkers doen echt hun best, maar de communicatie tussen hoofdkantoor, winkel en klantenservice kan echt beter. Laat veel te wensen over en lijkt mij onnodig.
VerzendingIk had een mooie aanbieding op hun website gezien, maar wilde dit liever in de winkel afhalen en betalen. De klantenservice zou ervoor zorgen dat het pakket in desbetreffende filiaal zou komen. Ik kreeg een mail dat het klaar lag, eenmaal daar aangekomen was niets minder waar. Body mee kunnen nemen, maar lens werd nog besteld. Door de medewerker van het filiaal meegenomen in de CC van de mail waarin hij de lens bij Intercompany besteld, dus dacht dit komt wel goed. Eindstand, ook deze order was weer niet doorgekomen en nu had ik het al wel betaald. Vervolgens zelf erachteraan gebeld en is de lens met spoed toch geleverd. Beetje een gedoe, maarja je krijgt het nergens anders goedkoper. De medewerker in de winkel deed echt zijn best. Alleen in de backoffice loopt het niet allemaal soepel.
KlantenserviceZe doen hun best binnen het kunnen van het systeem en de werkwijze van kamera express.