AlgemeenLaptop is volgens website volgende dag in huis, maar blijkt helemaal niet leverbaar. Ze melden na anderhalve week nog niets. Telefonisch zeer slecht bereikbaar, uiteindelijk gelukt en geannuleerd. Een week later m'n geld nog niet terug gestort. Ik ga maar eens een deurwaarder zoeken.
KlantenserviceTelefonisch zo goed als onbereikbaar, pas na ca. 30 minuten wachten iemand aan de lijn gekregen. Afgesproken dat order geannuleerd wordt. Daarna zie ik in mijn bestel historie de order niet meer terug en vind nergens info over terugbetaling. Op mail wordt tot nu niet gereageerd.
Op 7 september, 3 dagen na deze review ontvang ik bericht:
================ START CITAAT ====================
Naar aanleiding van uw review heb ik navraag gedaan bij onze administratie over de terug betaling. Het bleek zo te zijn dat er een fout is gemaakt op de afdeling, waardoor uw order geannuleerd was zonder de terugbetaling daadwerkelijk uit te voeren.
Op 04-09 heeft de afdeling dit alsnog hersteld en de terugbetaling uitgevoerd. Deze zou inmiddels op uw rekening moeten staan.
================ EINDE CITAAT ====================
1. Ze reageren dus op de review, maar niet op de mails die ik stuurde.
2. Die dag had ik de terugbetaling nog niet ontvangen.
3. De dag daarna, dus VIER dagen nadat zij de terugbetaling geregeld hadden, was het bij mij bijgeschreven
4. De terugbetaling kwam van een ander bedrijf dan waar ik aan had overgemaak.
5. Terugbetaling is net binnen op de dag die ik als deadline had voor het inschakelen van een incassobureau.
Wat een ellende, hier wil ik nooit meer iets mee te maken hebben.
Beste Reinier,
Vervelend om te vernemen dat u onze service slecht heeft ervaren. Wij zien dat uw bestelling inderdaad geannuleerd is en dat de terugbetaling uitgevoerd is door de administratie. Wij zullen navraag doen of er iets mis is gegaan. Wij zullen u snel op de hoogte stellen.
Onze excuses voor het ongemak.
Reina van Paradigit.
Beste Reinier,
Onze excuses voor het ongemak.
Reina van Paradigit.