Informatique

Wifi bij mijn schoonvader had een update nodig. Poe switch, AP Lite en outdoor AP (mesh, ivm waterficht) aangeraden. En die is hij gaan halen. Vanmorgen bij hem langs gereden om te installeren. Bleek dat er twee ap lites en een normale switch waren meegegeven. Nota bene met de opmerking dat de AP lite ook waterdicht zou zijn.

Goed, geen probleem, ff ruilen. Blijkt bij omruil dat er een kras achterop de switch zat. Dus deze kon niet geruild worden, aangezien deze zo niet bij UI vandaan gekomen kon zijn. Mooi verhaal, maar de verpakking was nieteens open geweest.
Werkelijk schandalige opstelling, je wordt gewoon genaaid waar je bij staat. En nog voor leugenaar uitgemaakt ook.
En dat terwijl we zelf blijkbaar een beschadigde switch van ze hebben meegekregen.

Uiteindelijk na heel veel discussie en na betaling van 20% restocking fee, kunnen omruilen.

Ik ben al vele jaren vaste klant daar. Ook als ze een paar euro duurder zijn dan de concurrentie. Maar dit was echt de laatste keer dat ik daar iets gekocht heb. Zo jagen ze je vanzelf naar webshops.

Zie boven. Verkopen zelf een beschadigde switch, en laten je nog 20% betalen voor omruil ook.

edit: zal de review niet helemaal aanpassen, maar na contact met de klantenservice is de restocking fee teruggestort. Wat mij betreft zand erover. Blijft lastige situatie met ongesealde producten.

Scorekaart voor Informatique