Azerty

Ik heb recentelijk een pc gebouwt. Ik heb hiervoor de componenten bij tweakers uitgezocht en heb deze vervolgens allen besteld bij Azerty. De website van Azerty is erg prettig en specs staan duidelijk vermeld. Het bestellen ging erg makkelijk en heb het product op vrijdag besteld. Dit kwam de eersvolgende werkdag binnen. Ik ben erg tevreden met Azerty.

De bestelling kwam dus erg vlot binnen. Het was goed en veilig verpakt. De kartonnen verpakkingsdozen voor componenten waren in perfecte staat en het was erg efficient ingepakt. Ik heb twee dozen ontvangen. Een met een case en een tweede met verdere componenten. Er zat een goede hoeveelheid luchtkussens in dus ik heb mij geen zorgen gemaakt over eventuele schade.

Voordat ik de componenten had besteld heb ik even met de klantenservice gebeld om te vragen of het moederbord dat ik wilde bestellen de juiste bios versie had om mijn amd processor te kunnen gebruiken. Ze hebben me verteld dat dit het geval was en hebben mij gewezen naar een product wat je kan aanschaffen waar zij de processor voor jou in het moederbord plaatsen en alles testen. Dit werd mij aangeboden omdat ik aangaf dit mijn eerste zelfbouwproject zou zijn en zij wilde er zeker van zijn dat de processor niet kapot zou gaan.Ik heb dit niet gedaan maar ik kan mij voorstellen dat dit voor sommige mensen wel handig is.

Scorekaart voor Azerty