MediaMarkt

Online bestellen is goed uitgewerkt. Er staat welke producten er zijn en info mbt de levertijd.

LG OLED besteld. Af te halen in Nieuwegein. Was er niet. Er stonden twee demo's van de tv. Mocht er een meenemen met 50 euro korting.. Stond er een paar weken. Op voorraad volgens Mediamarkt is dat demo's ook mee tellen. Dat slpoeg natuurlijk nergens op. Medewerker op de tv afdeling was wel behulpzaam. Maar zoals zo vaak, werknemers zitten een beetje vast in de makke van een groot bedrijf. Ik koop hier geen tv's meer. Bellen met klantenservice bood geen uitkomst 'hij is onderweg staat er in mijn systeem..'

Bestellen betekend binnen twee uur op te halen. Maar als dat niet kan geef dan een reden waarom en wat de vervolgstappen zijn.

Scorekaart voor MediaMarkt