AlgemeenBij Max ICT moet je enkel bestellen als de laagste prijs je ultieme doel is en Max ICT de enige shop is die deze prijs biedt. Indien een andere shop (ongeveer) dezelfde prijs aangeeft voor een product, dan raad ik aan om je product elders te bestellen.
Als je enkel kijkt naar de laagste prijs en besteltijden en levertermijnen maken voor jou niets uit, dan kan je wel verder met Max ICT.
Na het lezen van reviews hier op Tweakers had ik licht mijn twijfels over het al dan niet bestellen via Max ICT. Uiteindelijk toch via hun besteld want ze waren wel €15 goedkoper (incl verzending) dan hun concurrentie. Wel, exact 3u na de bestelling had ik hier al spijt van omdat niets van hun geadverteerde leveringstijd klopt, en de klantendienst is niet in staat om je een degelijk antwoord te verschaffen.
Tijdens het plaatsen van mijn bestelling via hun webshop stond geadverteerd op hun pagina dat de levering 1-3 werkdagen zou duren. De bestelling werd afgerond en ik krijg een mail dat de bestelling is aangemaakt etc. Tot daar verliep alles (blijkbaar) normaal. Letterlijk een paar uur na de bestelling kijk ik even terug op mijn account en blijkt dat de levering niet 1-3d duurt, maar maar liefst 14d!! Bij het nakijken op hun productpagina staat er ook ineens geadverteerd dat de levering 1-2w zal duren. Zoals zovelen hier op Tweakers heb ik dan tevergeefs de klantendienst gecontacteerd. Zij zijn wel snel beschikbaar en vriendelijk, maar het is steeds hetzelfde liedje: We zullen het bij onze leverancier navragen. Wel, zet dan niet op jullie productpagina dat het verzenden 1-3d in beslag neemt, en zet dan ook niet op jullie infopagina dat de leverancier dit op voorraad heeft en dit binnen het aangegeven termijn kan leveren.
KlantenserviceDe klantendienst is snel bereikbaar, maar zijn helaas niet in staat om meer te doen dan enkel te antwoorden met iets soortgelijk als dat de leverancier niet in staat is sneller te handelen. Ik kreeg een respons via mail dat de leverancier betrokken was bij mijn vraag omtrent de vertraagde levering en dat ze gingen kijken wat gedaan kon worden. Tezamen met dit bovenstaande antwoord stond dan een "nieuwe" leverdatum, en deze was gewoon hetzelfde als de al bestaande leverdatum...
EDIT: Klantendienst heeft een tandje bijgestoken en hebben een goede communicatie gegeven omtrent levering en opvolging van tevredenheid.
Goedemorgen Clukers,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het erg jammer om terug te lezen dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor het ongemak.
Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Wij kijken het graag voor je na.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.
Lisanne - Max ICT Webcare