AlgemeenIk was op zoek naar een specifieke speaker set die nagenoeg overal lastig leverbaar bleek te zijn. Na een spontane livechat popup op de website gaf de medewerker aan dat deze set bij Doublepoint wel leverbaar zou zijn. Uiteraard was ik sceptisch, aangezien levertijden bij de concurrenten nog steeds meer dan twee weken zou bedragen.
Echter na overtuiging van de klantenservice heb ik toch mijn bestelling gedaan. De klantenservice medewerker gaf aan zelfs gratis avondlevering te kunnen faciliteren. Hier ben ik niet op in gegaan, aangezien ik die avond niet thuis zou zijn.
Die avond heb ik een PostNL Track & Trace link ontvangen en werd het pakket inderdaad de volgende dag bezorgd.
De verzending was via PostNL met Track & Trace. Vanwege het gewicht van het pakket werd het in drie delen bezorgd. Dat was overigens prima. Er zat echter geen omdoos om de producten heen. Dat ontrust mij toch altijd enigszins, maar gelukkig waren er geen beschadigingen te ontdekken.
KlantenserviceDe livechat medewerker heeft mij goed geholpen en was eerlijk tegen mij. Dat heb ik bij andere concullega's inmiddels anders mogen ervaren (gewoon bestellen, komt wel goed). Hopelijk gaat Doublepoint hiermee door en proberen ze niet alleen maar mensen te lokken.