Kamera Express

de verkoper had mij verkeerde informatie gegeven mbt de cashback actie van sony, verkeerde folder meegegeven waar mijn camera niet eens tussen stond voor de cashback.

stond op de site als op voorraad, ben er 5 min later langs geweest en ze waren volgens dezelfde verkoper allemaal net uitverkocht binnen die 10 min, beetje vaag allemaal, maar hij wist het niet zeker. ze werkten met z'n 2 en in de winkel maar niemand wist of die net was uitverkocht, maar hij gooide het toch op " dan zijn ze net allemaal uitverkocht "

uiteindelijk ben ik geholpen door een andere medewerker toen ik een week later terug was gekomen, deze had mij wel goed en eerlijk geholpen, de kale medewerker van het filiaal in Groningen beschouw ik als zeer klant onvriendelijk, hij gaf mij en de klant voor mij het gevoel van " je koop maar wat we hier op voorraad hebben en anders ga je maar weg, ik kan ( en wil ) je verder niet helpen "
Ik zou zelf nooit zo'n medewerker aannemen.

Scorekaart voor Kamera Express