AlgemeenCoolblue plaatst op de website de verkeerde bezorgdatum, zelfs tot na de betaling.
(Bij product staat 21 augustus releasedatum, andere websites als bol.com bevestigen dat en leveren het product op die datum.)
Verder staat er "Geleverd op releasedag 21 augustus".
Ook na betaling staat er bij mijn ordernummer de bezorgdatum 21 augustus.
Pas in de bevestigingsmail staat dat het product op 5 september geleverd zal worden, dus helemaal achteraf, na beslissing, na aankoop, na betaling.
Dat is op zijn zachtst gezegd misleidend, volgens mij mag dit helemaal niet van de wet, want het is bedrog.
Gisteren stond er nog steeds 21 augustus op de website als bezorgdatum, vandaag staat er "vandaag besteld, morgen bezorgd" bij mijn product, bizar.
Ik heb screenshots van alle feiten.
Product is niet geleverd op de bevestigde datum, 21 augustus, ik heb geen melding gekregen van T&T, geen verzendbevestiging.
KlantenserviceKlantenservice komt met absurde theorieën als verweer, maar gaat niet op het probleem in.
Het probleem is dat er tot NA mijn bestelling gemeld wordt op de website dat de bezorging plaatsvindt op releasedag 21 augustus, maar dit niet gebeurt.
(Dit wordt pas helemaal na aanschaf gemeld in de bevestigingsmail, dat is misleidend)