Max ICT B.V.

Had een google nest router besteld met accesspoint. In de title stond de accesspoint niet vermeld maar de foto's en specificaties wel. Besteld en al duurde 6 dagen voor het pakketje werd geleverd, terwijl elders stond dat dit sneller was. Leveren ze de router zonder accesspoint. Nu ga ik terug naar mijn factuur, die ze niet per PDF leveren maar met referenties naar de site, is de site geupdate. Foto's aangepast en specificaties geupdate... het is dat ik een screenshot had van eerder anders verklaarde ik mezelf voor gek.

Klantenservice gebeld, of we dit kunnen oplossen, zou ik later teruggebeld worden... nooit gebeurd
En bij zelf terugbellen sta ik 15min in de wacht en word ik opgehangen zonder hulp
Heb voor verkoop gelezen bij tweakers of het een echt bedrijf is en reviews maar het is echt in tijden dat ik zo slecht ben behandeld als klant
nu een RMA gemaakt, kost 3 dagen voor ik word geholpen... het gaat allemaal op een Surinaams tempo, en dat terwijl ik wat sneller een router wou...
van mij krijgen ze geen sterren

Verpakking was netjes in een extra doos met opgeblazen padding. Wel duurde het 6 dagen ipv de beloofde morgen in huis deal... 2 dagen snap ik dan nog maar 6 had ik een mailtje over mogen krijgen dat het wat langer duurde

Na 2x 15min in de wachtrij te hebben gestaan, de eerste keer zou ik terug gebeld worden. tweede keer hangen ze op na 15min zonder iets... is het service deel echt waardeloos

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops