AlgemeenVia Mobiel.nl op zondag avond een abonnement verlenging met een Samsung A51 afgesloten.
Eén dag, maandagmorgen, later is er echter tot mijn verbazing een cash-back actie tot het einde van de maand
Dat hadden ze me wel eens eerder mogen laten weten, want nu hoop ik dat de op zondag afgesloten verlenging en dinsdag geleverde a51 als dinsdag aangekocht wordt, zoniet voelt het als €50 weggegooid als dit wordt afgewezen door Samsung
Verder altijd tevreden geweest en goedkope abonnementen/ telfoons via mobile.nl afgesloten.
Zoals hierboven aangegeven ben ik teleurgesteld over het feit dat Mobiel.nl niets liet weten over de aankomende cash-back actie terwijl ik in hun klanten bestand sta.
Beste klant,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.
Wat jammer om te horen dat je de actie bent misgelopen. Deze actie is vanuit Samsung en deze was niet eerder bij ons bekend. We willen je vragen om ons te mailen via aftersales@mobiel.nl o.v.v. het ordernummer van de bestelling. Zodra we deze ontvangen hebben zullen we je zo spoedig mogelijk voorzien van een terugkoppeling.
Het team van Mobiel.nl