AlgemeenAls ik inlogde met een oude account waaraan mijn actieve e-mailadres is gekoppeld, moest ik onverklaarbaar €1,98 extra betalen. Nieuw account aangemaakt met alternatief mailadres, heeft het opgelost. Steps to reproduce met oude account doorgegeven aan Max ICT.
E-mails van Max ICT komen standaard in spamfolders bij Gmail / Hotmail. Headers doorgegeven aan Max ICT voor onderzoek.
De monitor zelf heeft 1 dode pixel, geprobeerd te herstellen met JScreenFix, maar helaas. Valt binnen normale grenzen van AOC, dus geen garantie helaas.
Goede bezorging via GLS, zelfs Flex service mogelijk.
KlantenserviceGeen reacties van MaxICT op boven vermelde problematiek. Ondanks screenshots, gedetailleerde steps to reproduce, etcetera. Jammer.
Beste sunsmountain,
Bedankt voor je review en het doorgeven van je feedback.
Helaas heb ik je feedback niet mogen ontvangen. Wel zou ik deze graag inzien, zodat ik jouw feedback mee kan nemen in ons verbetertraject. Mag ik je vragen dit door te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review?
Graag zie ik je feedback tegemoet. Excuses dat er geen reactie op de eerdere mail is gekomen.
Lisanne - Max ICT Webcare