AlgemeenNiet tevreden, in eerste instantie telefonisch onbereikbaar waarbij de verbinding automatisch wordt verbroken. Na 4 dagen mijn probleem: product (kleine koelkast) beschadigd geleverd vanuit Duitsland kunnen bespreken met de klantenservice. Vervolgens geen passende oplossing geboden na veelvuldig mailcontact en 3 keer verzenden van foto's van de schade. Aangegeven dat ik 3 weken op vakantie ga en geen ophaalafspraak kan inplannen waarbij ik de gehele dag thuis aanwezig moet zijn. Waarna vervolgens weer wordt gecommuniceerd over een ophaalafspraak zonder een passende oplossing (geld terug, vergoeding, directe levering nieuw product) te communiceren. Klantenservice denkt in dit geval niet mee met mij als klant en houdt eigen manier van werken aan. Al jaren klant maar Alternate sla ik bij een volgende koop zeker over.
VerzendingProduct op 4 punten beschadigd geleverd. Hiernaast was de trackingsinformatie onjuist en is het product 3 dagen later dan gepland geleverd.
KlantenserviceSlecht geholpen, op verzoeken wordt niet gereageerd. Er wordt geen oplossing geboden. Indien er in het contact zaken worden doorgegeven wordt dit genegeerd en star doorgegaan op het eerdere punt. Klant staat niet centraal en eigen denken wordt aangehouden in het zoeken naar een oplossing.
Beste,
Erg jammer dat je dit proces op deze manier ervaren hebt. Wanneer een product beschadigd geleverd wordt, wat natuurlijk absoluut niet de bedoeling kan zijn, dient dit geretourneerd te worden zodat de desbetreffende afdeling dit kan beoordelen. Zodra dit behandeld is zullen wij natuurlijk naar een passende oplossing kijken. Hierbij is aangeboden om een afhaalopdracht in te plannen zodat het product opgehaald kan worden en geretourneerd kan worden naar ons. Wij willen je dan ook adviseren om hiervoor na de vakantie opnieuw contact met ons op te nemen zodat wij dit nogmaals toe kunnen lichten voor je en dit op kunnen lossen.
Onze excuses voor het eventuele ongemak.