AlgemeenTelevisie besteld via de website en die was er de volgende dag al. Afleveradres was anders dan het standaardadres in mijn account, maar dat was geen enkel probleem bij levering.
Na 1.5 week kwam ik erachter dat de TV dode pixels had. Helpdesk gebeld en een ruiling gevraagd. De volgende ochtend werd de 'oude' TV opgehaald en de nieuwe afgeleverd.
Enig verbeterpuntje voor de (telefonische) helpdesk is dat ze mijn account-adres in plaats van mijn afleveradres van deze bestelling hadden gebruikt. Dus de ophaal/bezorgdienst van Coolbue stond op het verkeerde adres gepland. Gelukkig belden ze mij een half uur van tevoren en kon ik e.e.a. corrigeren. Met een te verwaarlozen vertraging is de TV alsnog geruild voor een wederom perfect verpakt en nieuw exemplaar!
Het hele proces van bestelling t/m toegankelijke helpdesk liep in mijn beleving gestroomlijnd. Alles lijkt erop gericht om het product op de beste manier bij de klant te krijgen en te zorgen dat de klant tevreden is ermee.
Het product betrof een televisie en deze was volledig nieuw in doos; bijzonder netjes verpakt en zonder enige beschadiging aan de verpakking.
Het product bleek na 1.5 week een probleem te hebben en ik heb een omruil aangevraagd. Enige wat daar te verbeteren is, is dat de helpdesk mijn account-adres in plaats van mijn bezorgadres bij de bestelling heeft gebruikt voor de retourmelding. Gelukkig heb ik dat met de bezorgdienst op de dag van ruiling kunnen rechtzetten.
De klantenservice heeft mij bijzonder netjes te woord gestaan en omruilen was geen enkel probleem. Voor mij was het een positieve belevenis dat mijn issue met het product niet in twijfel werd getrokken en er juist begrip getoond werd. Dus een 10 met griffel bij deze bestelling voor Coolblue.