AlgemeenMooie 1 x Corsair 32 GB DDR4-3600 Kit werkgeheugen besteld.
Niet omdat ze goedkoopst zijn maar uit klantentrouw. Koop er al 27 jaar mijn hardware.
Product nooit ontvangen hetgeen kan gebeuren maar ongelooflijk onprofessioneel afgehandeld. Als je van te voren betaald heb moet je maar wachten tot ze het met de pakketbezorger hebben "onderzocht". Bedrijfsrisico wordt geheel op klant afgewenteld. Als ze een formulier beloven te sturen komt dat niet. Meld je dit dan krijg je melding "we hebben het nogmaals gestuurd".
Recente bestelling van mij zoon zou allemaal op voorraad zijn maar ook die hebben ze gewoon laten wachten en niets van zich laten horen. Uiteindelijk maar geannuleerd. (ik had op dat moment mijn les geleerd moeten hebben).
Zonde van ooit zo'n mooi bedrijf. Hoop dat ze hier iets mee doen, en hoop andere de teleurstelling te kunnen besparen.
Beste,
Wij vinden het erg jammer dat je dit op deze manier ervaren hebt. Indien een pakket zoek raakt bij de bezorgdienst zullen wij hier een postonderzoek voor op moeten starten om te achterhalen waar het pakket is. Zodra wij hier terugkoppeling van hebben ontvangen dan helpen wij onze klanten natuurlijk graag verder.
Onze excuses voor het ongemak.