Informatique

Lijkt op het eerste gezicht een prima winkel, maar schijn bedriegt. Heb hier een monitor besteld i.v.m. kortingsactie, maar zij maken hun belofte niet waar. Stond op de site dat monitor bij leverancier leverbaar was en binnen 3 werkdagen geleverd zou worden, daar klopt dus helemaal niks van. Ik heb zo'n spijt dat ik voor deze winkel had gekozen. Kortingsactie bij een andere winkel heb ik nu gemist met dank aan Informatique en mijn bestelling is nog steeds niet binnen! Heb nog nooit zulke slechte service gezien.

Gewoon bagger. Ze kunnen het product niet leveren terwijl ze zeggen van wel. Klopt niet wat er op hun website staat. Ik wacht al meer dan 2 weken zonder enig teken of ik mijn product nog ooit binnen krijg.

Klantenservice reageert gelukkig wel wanneer ik ze opbel. Medewerker aan de lijn zegt dat de monitor toch niet snel leverbaar was, en dat ze via een langere route de monitor binnen moesten halen. Aanvankelijk vond ik de uitleg begrijpelijk, maar het zijn uiteindelijk loze woorden. Medewerker was wel vriendelijk en professioneel, maar dat maakt niks uit want er wordt toch niets gedaan om het probleem op te lossen. Je moet er ook telkens zelf achterna gaan. Ze laten helemaal niks weten over de status van je bestelling.

Scorekaart voor Informatique