AlgemeenBetalen gaat altijd ok. Als het geld binnen is bij hun kan je naar het geld fluiten
VerzendingHet pakket zou zijn geleverd door DHL parcel althans dat zegt Parcel. Maar het pakket is niet in de brievenbus dan wel fysiek af gegeven.
Zowel DHL als Alternate laten mij zitten. Beide zeggen de bezorger is geweest
Zie de GPS zeggen ze. maar ik heb dus niets. Wat een waardeloze leverancier. Koop niet iets bij Alternate want als DHL op de gos is geweest kan je fluiten naar je centen
Als aanvulling op deze review ben ik gewoon van het kastje naar de muur gestuurd. De reactie slaat kant nog wal, ik heb een niet ontvangst verklaring ingevuld. Schijnbaar mag DHL het gewoon voor de deur gooien getuige hun reactie.
Reactie DHL
Beste meneer Buscherhof,
Ik begrijp uit uw bericht dat u graag een afleverbewijs wil ontvangen.
Uw leverancier heeft gekozen voor een verzendwijze waarbij er geen handtekening voor ontvangst vereist is. Deze is dus ook niet gevraagd.
Uw leverancier heeft ons gemachtigd om een onderzoek namens u uit te voeren voor deze levering die niet ontvangen zou zijn volgens u. Het onderzoek heeft uitgewezen dat de zending geleverd zou zijn op uw adres. Verder hebben wij geen onderzoeksmogelijkheden meer.
Vandaar dat mijn collega u heeft doorverwezen naar uw leverancier zodat zij dit verder namens u met ons op kunnen pakken en dit met u af kunnen handelen.
Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd en wens u nog een fijne avond.
Hartelijke groet,
Desiree
Ik heb een niet-ontvangst verklaring getekend teruggestuurd en nogmaals mijn ongenoegen geuit na 40 ,minuten aan de telefoon te hebben gehangen gisteren, door een klacht te deponeren bij Alternate. Maar geloof mij ze gaan hier niets aan doen. En ik kan dus gewoon naar mijn geld wuiven.
Je krijgt ze telefonisch Heel erg moeilijk te pakken 45min tot 1 uur. De verbinding wordt direct verbroken. En gewoon een slechte service
Klantenservice stuurt je met een kluitje het riet in, zijn niet thiuis of er is geen
meerdere die je kan spreken. Ze stoppen het gewoon in de doofpot
Weer een antwoord waar je niets mee kan. Ze geven altijd het standaard antwoord. En als je dan een email naar klachten@alternate.nl stuurt hoor je niets!!!!
Beste,
Wij vinden het erg jammer dat je dit op deze manier ervaren hebt. Hierbij doen wij ons uiterste best om onze klanten zo snel en goed als mogelijk te woord te kunnen staan. Wanneer een pakket niet is afgeleverd door de bezorgdienst zullen wij hier een postonderzoek voor moeten starten waarbij de uitkomst zal uitwijzen of het pakket wel of niet geleverd is. Mocht dit niet de uitkomst zijn welke je verwacht had dan mag er uiteraard een e-mail gestuurd worden naar klachten@alternate.nl met het ordernummer zodat wij na kunnen gaan wat wij wellicht nog voor je kunnen betekenen.