Mobiel.nl

727 producten en 1.275 uitvoeringen

Snelle keuze voor het toestel gezien ik fan van Sony toestellen ben. Simpel terug te vinden op de website.

Goed verpakt en accessoires direct in dezelfde doos meegeleverd.

Ga je gebruik maken van de omruil service dan verschijnen er veel addertjes onder het gras. Mijn geval een beschadigde doos op een toestel van nog geen week oud (toestel 1 dag gebruikt voor korte duur). 10% waarde vermindering. Prima omdat de beschadiging kwam om voor de deadline een headset te bestellen.

Maar na retour ontvangst van het toestel bij Mobiel.nl claimen ze ook de headset. Als ik de headset niet had geclaimed was de doos ook niet beschadigd. Alleen komt de headset pas na 28 dagen.

Contract annuleren en toestel los overnemen is het toestel spontaan 200 euro duurder dan op de factuur namelijk 1168 ipv 966,78. Mobiel.nl claimt vanwege een abonnementskorting. Echter staat op dezelfde factuur ook een post abonnementskorting met een bedrag van 60,78. En alle prijzen zijn inclusief btw op de factuur.

Benieuwd hoe rechtsgeldig een factuur is.

Kan de slechte after sales niet aanraden van dit bedrijf. Deze denken absoluut niet mee met de klant.

Beste Eddy,

Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.

Op dit moment heb je een Sony smartphone bij ons besteld. Hieraan was vanuit Sony een promo-actie gekoppeld en krijg je een headset cadeau.

Je hebt aangegeven dat de Sony smartphone niet bevalt en dat je wilt wijzigen naar een Samsung smartphone. Dit betekent helaas dat de Sony-promo komt te vervallen en de headset retour gestuurd moet worden. Mocht je hulp nodig hebben met het annuleren van de promo-aanvraag bij Sony mail ons dan via aftersales@mobiel.nl o.v.v. het ordernummer van de bestelling.

Na ontvangst van je e-mail zullen we tevens de vragen over de bedragen op je factuur met betrekking tot de toestelprijs en toestelwaarde voor je in behandeling nemen. We zullen je dan zo spoedig mogelijk voorzien van een terugkoppeling.

Het team van Mobiel.nl

Scorekaart voor Mobiel.nl