AlgemeenHelaas is Amac de service partner voor Apple. De locatie in Tilburg is met de auto niet te bereiken, als je dus een defecte 27" iMac hebt kun je daar een goed kwartier mee door de stad lopen slepen en in de Corona tijd laten ze je ook gerust een kwartier buiten wachten in de bakkende zon.
KlantenserviceIk verzorg de afhandeling van defecten van mijn klanten. Nu weer een MacBook uit begin 2019. Die heeft een defecte toets (en dat is niet verwonderlijk met dat type toetsenbord). Laptop ingenomen, wilden ze hem niet opsturen omdat we hem niet van icloud gegooid hadden. Na meerdere keren op en neer bellen om iemand te vinden die het Apple ID en wachtwoord nog had hebben we hem er uit kunnen gooien. 12 foto's gemaakt van het apparaat voordat ze hem opsturen. De hele wirwar aan regels en voorwaarden uitgelegd.
Toen heb ik ze nog verteld dat ze waarschijnlijk weer met vochtschade aankomen om dat in de 3 jaar dat ik MacBook ter reparatie aanbied bij Amac er nog nooit 1 geen vochtschade gehad heeft volgens hen. 1 dag later. Ja hoor, vochtschade, heel de garantie weg volgens hen. Foto's opgevraagd en en zit een miniem spoortje vuil in een groefje. Kan ik daar weer met ze over in de clinche. Afijn reparatie voor een M die het af en toe niet doet gaat ruim € 1100 kosten. Waardeloze toko, als je zonodig een Apple moet kopen haal hem niet bij Amac en als je garantie nodig hebt ( en die ga je een keer claimen want het is een Apple). Neem een dag vrij en ga naar de Apple store in Amsterdam.