ALTERNATE.nl

Ik had een dure pc besteld bij alternate, waar ik nu spijt van heb. Bij aankomst was de videokaart defect en was windows fout geinstalleerd, waardoor ik 10 dagen moest wachten op een nieuwe videokaart en een dag bezig ben geweest windows goed te installeren. Na minder dan 2 maanden ging de voeding kapot en moest de hele pc terug naar alternate. Het duurde 52 dagen voordat ik de pc weer terug kreeg mede omdat de klantenservice zeer slecht bereikbaar was en onduidelijke informatie gaf. Bij terugkomst bleek de videokaart weer defect en moest ik dus weer wachten. Ik heb hierover een klacht ingediend, maar deze werd niet serieus genomen en ik kreeg slechts een minimale vergoeding. Door de vele fouten die alternate heeft gemaakt en de slechte klantenservice raad ik dit bedrijf absoluut niet aan.

Beste,
Bedankt voor je review.
Ontzettend vervelend te moeten vernemen dat het bij deze PC keer op keer mis lijkt te zijn gegaan waardoor je hier lang op hebt moeten wachten, waarvoor onze excuses. Hierbij is een klacht ingediend welke beoordeeld is en daarbij een vergoeding is aangeboden. Erg jammer te moeten vernemen dat dit niet voldoende lijkt te zijn waardoor wij je helaas niet verder kunnen helpen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl