AlgemeenIk heb speciaal een account aangemaakt om deze review te kunnen schrijven, nadat ze me dat vroegen in een mail, zo goed vind ik ze. Top-webshop met zéér scherpe prijzen. Ik kocht reeds jaren onderdelen bij hen als ik voor vrienden of familie PC's bouwde. Tot nu toe had ik echter nog geen eigen PC besteld vermits ik altijd met een laptop gewerkt heb die ik via m'n werk kocht. Onlangs was het echter zover en heb ik een zeer krachtige game-PC gebouwd met onderdelen van Alternate en zoals altijd is alles vlekkeloos verlopen. Ik zal trouwe klant blijven zolang ze bestaan. Ook de support is trouwens geweldig en als ze je kunnen helpen zullen ze dat altijd doen. Als voorbeeld: ik heb ooit een CPU besteld zonder ingebouwde GPU, dit terwijl het de bedoeling was dat het een budget-PC werd en er dus met onboard video gewerkt ging worden. Ondanks dat het een (domme) fout van mij betrof hebben ze zonder probleem het onderdeel gewisseld. Meer nog, ze hebben me de nieuwe CPU toegestuurd vóór de oude bij hun gearriveerd was, wat toch wel wat vertrouwen vergt. Ook had ik de verkeerde CPU al ingebouwd voor ik me m'n fout realiseerde, dus ze konden die niet meer als nieuw verkopen. Topshop!
VerzendingZeer snelle en correcte levering
KlantenserviceBij service wou ik dat ik meer dan "uitstekend" kon kiezen. De service is simpelweg perfect, er is bij mijn weten geen andere webshop die hieraan kan tippen. Elke medewerker die ik tot nu toe gesproken heb handelt met kennis van zaken en is zeer behulpzaam en vriendelijk. Die laatste 2 vind je soms bij andere shops ook, maar de algemene kennis van zaken is best zeldzaam, ik heb tot nu toe nog niemand gesproken bij de support waar de kennis niet van topniveau was. Topsupport!
Heel erg bedankt voor de fantastische review! We zijn enorm blij om te lezen dat je tevreden bent over onze service en we zien je heel graag terugkomen. 🥳