AlgemeenIk kon makkelijk de producten vinden die ik wilde. Ik heb een Sony systeemcamera en een losse Sony-lens besteld. Er was wat onduidelijkheid over het leveren door PostNL, maar dat bleek geen probleem te zijn verder. Fijn dat ik in de fysieke winkel nog wat vragen kon stellen alvorens mijn bestelling te plaatsen. Dankzij een lopende kortingsactie op Sony-producten was de prijs voordeliger en concurrerend met andere partijen.
VerzendingMijn product is keurig de volgende dag geleverd. Per email ben ik op de hoogte gesteld van de verzending. PostNL gaf echter (foutief) aan dat zij het pakket nog niet ontvangen hadden, waardoor ik mogelijk in tijdnood zou komen. Uiteindelijk bezorgde PostNL het pakket alsnog op tijd.
KlantenserviceZe hebben me via social media en email nog geholpen ter betrekking tot mijn vraag over de verzending. Ik heb een voicemail ingesproken omdat hun klantenservice het helaas te druk had, maar hier zijn ze nog wel op teruggekomen per mail. Uiteindelijk bleek mijn kwestie al opgelost te zijn doordat PostNL de trackinggegevens foutief toonde.