Max ICT B.V.

Zelden zo'n slechte service gehad.
Eindeloos wachten als je belt, beloftes die niet nagekomen worden en het weigeren van een product terug te nemen en het om te ruilen of het aankoop bedrag terug te storten (als je zakelijk besteld), ondanks dat de productomschrijving te wensen overlaat.
Geen reaktie op emails. Mijn advies is hier niets kopen!

Niet de volgende dag geleverd, toen probeerde ze me ook nog een oor aan te naaien door te zeggen dat het product 2x verzonden was (wat niet het geval was), hier moest ik weer voor bellen om te voorkomen dat het mis ging.

Zoals eerder gezegd, waardeloos, afspraken niet nakomen en domweg niet reageren op de email.

Beste mschrama,

Bedankt voor je review. Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Gelukkig hebben wij de dubbele levering kunnen tegenhouden. Helaas was de retouraanvraag niet goed doorgekomen. Excuses hiervoor. Deze is aangemaakt en je hebt per e-mail een reactie hierop gekregen van mijn collega.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops