Max ICT B.V.

Ben 5 uur na levering nogsteeds verbaast. Na alle reviews hier te hebben gelezen toch besloten mijn bestelling hier te doen op 26-07-2020 omdat MaxICT de enigste was die het nog op voorraad hadden. Hier stond vervolgens na het bestellen dat de levering ~ 07-08-2020 zou zijn. Omdat ik alle reviews heb gelezen heb ik toch maar besloten gister (30-07-2020) een mailtje te sturen met de vraag of het wel echt op voorraad was (Was er nog maar 1 bij de leverancier) en of ik wel echt kreeg waar ik voor betaald heb. Kreeg binnen 15 min een reactie. Moet toegeven dat het eruit zag als een copy paste mail. Maar was netjes en snel. 1 uur daarna kreeg ik een bericht dat mijn pakketje verzonden was en morgen (vandaag 31-7-2020) berzorgd zou worden met een werkende track & trace code. En vandaag heb ik zowel het juiste product als optijd mijn pakket binnen. Geloof niet dat alles perfect gaat bij MaxICt ivm alle reviews. Maar voor mij kon het niet beter! Dit product (ASUS ROG STRIX 2080ti Gaming White edition) was nergens anders verkrijgbaar. En dan nog zo'n snele levering? TOP!

Zie bovenstaande bericht

Zie bovenstaande bericht

Goedemorgen Dion Santegoets,

Bedankt voor je vertrouwen en bestelling bij Max ICT B.V.

Fantastisch! Goed om te horen dat je de ASUS ROG STRIX 2080ti Gaming White Edition naar wens hebt mogen ontvangen.

Namens heel team Max ICT B.V. wensen wij je veel plezier met je bestelling.

Mochten we in de toekomst weer iets voor je kunnen doen, dan horen we dit natuurlijk graag. Ons team staat voor je klaar.

Wij wensen je een hele fijne week.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops