Azerty

Algemene ervaring is goed, heb vaker ben hen wat besteld en komt altijd op tijd en snel. Laatste ervaring met de klantenservice viel me wel wat tegen. Zie tekst bij klantenservice.

Goede communicatie, snel geleverd.

Ik heb een monitor arm besteld en bij 1 van mij schermen heb ik de VESA verkeerd ingeschat. Heb daarop een vraag gesteld bij de klantenservice. Eerste bericht was dat mijn vraag werd doorgezet naar iemand met verstand van de kwestie. Tweede bericht terug was het antwoord. De 'deskundige' had duidelijk mijn vraag niet goed gelezen. Beetje jammer. Andere ervaringen met hun klantenservice waren overigens goed, vandaar de voldoende op dit punt. Heb uiteindelijk zelf een oplossing gevonden.

Goedemiddag, bedankt voor je review.

Jammer om te lezen, dat wij je niet meteen hebben kunnen voorzien van het correcte antwoord.

Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een e-mail te sturen naar feedback@azerty.nl, zo kunnen wij ook bekijken, hoe wij ons hierin kunnen verbeteren en zijn wij alleen maar blij met eventuele feedback.

Matthijs

Scorekaart voor Azerty