Azerty

Eigenlijk bestel ik al jaren bij Azerty, maar recentelijk heb ik eens ergens anders wat besteld.. En pff wat viel dat tegen, niet alleen duurde het een week voordat mijn voorraad artikelen binnen waren, maar het RMA proces heeft gewoon bijna twee weken geduurd..

Dit soort zaken zijn bij Azerty domweg ondenkbaar, de communicatie is erg goed, ze zijn snel en komen altijd de beloftes na. Ook de RMA afhandeling liet gewoon niets te wensen over!

Azerty is voor mij de enige plek waar ik mijn hardware nog bestel.

Altijd netjes verpakt, mogleijk dat er nog wat te winnen valt door meer formaten dozen te gebruiken om verspilling (in zowel papier, als padding materiaal als ruimte bij PostNL) te voorkomen.

Toen mijn GPU niet naar behoren bleek te werken heb ik een RMA aanvraag gedaan die snel was goedgekeurd. Gezien ik na het lezen van wat meer reviews geen vertrouwen had in een nieuwe versie van datzelfde product gelukkig kunnen wisselen naar een alternatief.

Ik heb de defecte GPU maandag verstuurd, de vervanging was donderdag binnen. Erg netjes in deze tijd.

Scorekaart voor Azerty