Informatique

- levertijd klopt voor geen meter.
- klantenservice hangt tweemaal de telefoon op.
- geen klantgerichtheid

Computerscherm besteld. Er stond online dat de levertijd 2-5 dagen zou zijn. Na 5 dagen telefonisch contact opgenomen omdat ik niks had gehoord.
Eerste keer telefonisch contact werd er, zodra ik begon over het eventueel annuleren, gezegd dat ze mij niet konden verstaan en werd er opgehangen. Vond het maar vreemd. De 2e keer toen ik belde werd ik in de wacht gezet en na 4 minuten werd er wederom opgehangen.
Vervolgens via de email mijn bestelling geannuleerd en daarbij benoemd dat ik telefonisch geen contact kon krijgen. Hier is niet meer op ingegaan helaas.
Ik sla deze webshop voorlopig over. Zag trouwens online ook meer negatieve berichten staan op dezelfde punten. Ik snap de positieve berichten op tweakers niet zo goed daardoor. Ik ben blij dat de bestelling is geannuleerd.

Tip voor de webshop: geef de klant duidelijkheid in de communicatie en geef de consument vertrouwen. Zie mijn onderbouwing bij de toelichting.

Scorekaart voor Informatique