AlgemeenOndanks dat ik dit vooral schrijf om in aanmerking te komen voor extra garantie gewoon een hele positieve ervaring met KE. Via de e-mail gevraagd of ze mij korting konden bieden op een OLED TV. Netjes 100 euro korting gekregen t.o.z. van de prijs op hun site, die al veel lager was dan veel andere verkopers. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord via de mail. Telefonisch had ik ze helaas niet te pakken kunnen krijgen. Na het betalen in de ochtend kreeg ik 2 uur later de factuur per e-mail. Aan het einde van de dag gebeld door KE met de vraag of levering de volgende dag mogelijk was en dat ik later op de avond een sms zou krijgen met de specifieke bezorgtijd. 20.00u een e-mail gekregen van Thijse koeriersdienst met de melding dat de TV tussen 12.00u en 14. 00u geleverd zou worden. 13.00u uiteindelijk netjes geleverd en de doos was onbeschadigd.
Enige verbeterpunt is dat ze telefonisch moeilijk bereikbaar zijn. Ondanks drukte moet je bij lang wachten gewoon te woord kunnen worden gestaan vind ik. Ook is het met de aanschaf van een OLED een vrij hoog bedrag om via een Mollie betaallink in een mail het geld over te maken, een kortingscode krijgen om vervolgens op de site te kunnen bestellen zou ik zelf fijner hebben gevonden. Ik krijg regelmatig spam in mijn e-mail met fake betaallinkjes, maar goed het is gelukkig allemaal goed gegaan. Bedankt team KE!