AlgemeenIk heb in de afgelopen 3 maanden hier eerst een FI27Q-P en vervolgens een volledige PC in onderdelen gekocht. Van de in totaal 10 bestelde onderdelen die allen binnen 4-7werkdagen bezorgd zouden worden kwamen er 4, veel en veel te laat aan.
Omdat ik al een beetje wist dat dit schijnbaar vaker voor komt bij dit bedrijf heb ik steeds 1 dag voordat het product zou worden bezorgd even contact met ze opgenomen om te vragen of alles volgens plan ging en ik het onderdeel dus de volgende dag kon verwachten. Steeds werd er vol vertrouwen met 'Ja!' geantwoord terwijl er de volgende dag niets werd bezorgd en vervolgens de verwachting met een paar dagen werd vooruit geschoven. Ik heb uiteindelijk de te laat geleverde onderdelen elders besteld omdat ik niet een onbekende aantal dagen wilde wachten om de build waarvan de helft van de onderdelen al 1 week binnen waren nog langer wilde uitstellen. (Ook natuurlijk ivm 14 dagen retourrecht).
De onderdelen die daadwerkelijk zijn geleverd zijn wel in goede orde ontvangen, leken nieuw en werken gewoon prima tot nu toe.
Als ik ze een tip mag geven is het wel; LIEG NIET TEGEN JE KLANTEN OVER DE LEVERTIJD!!!
Reageren relatief snel en proberen mee te denken maar je kan niet op ze rekenen.
Beste AEngineer,
Bedankt voor je review.
Jammer om te horen dat we je niet geheel naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak.
Graag kijken we je case na, zodat we onze learnings hieruit kunnen halen. Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review?
Nogmaals excuses voor het ongemak.
Lisanne - Max ICT Webcare