AlgemeenTe vaak een niet werkende kortingscode gekregen. Nu krijg ik per email de vraag een beoordeling te doen dus bij deze. Deze kabel is nog niet gearriveerd! Ik was op de hoogte dat het 3 weken kan duren en een email met het aanbod iets anders te kopen in plaats van deze kabel die ze niet hebben heb ik stilzwijgend afgewezen. Wat mij betreft is de marketingafdeling hyperactief en laat nogal wat steken vallen. Mijn ervaring met Bax is slecht hierdoor maar ik blijf er gewoon kopen want het is snel en meestal niet te duur (net als in de supermarkt moet je iets verder kijken dan je neus lang is en dan vind je de net zo goede producten wat goedkoper). Zolang je niet denkt dat je korting gaat krijgen zoals de website aangeeft dat je krijgt. Kortingsbonnen die in de verpakking zitten werken steeds niet.. Dus dan ga je nóg iets kopen om de korting en dan gaat de korting niet door. Nog iets vervelends van Bax is dat wanneer je een zakje schroeven besteld voor je rack dat ook dat in een doosje aangeleverd word... Iets wat met gemak in de brievenbus zou passen moet je voor thuis blijven want je moet het in ontvangst nemen.
Beste klant,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat onhandig dat je al zo vaak een niet werkende kortingscode hebt mogen ontvangen. We nemen aan dat je contact hebt opgenomen met onze klantenservice zodat we je hier verder mee kunnen helpen. Al snappen we dat het veel fijner zou zijn dat codes direct werken. Onze excuses voor het eventuele ongemak.
Indien we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.
Met vriendelijke groet, Bax Music