AlgemeenOndertussen 5 keer gehad dat Azerty niet levert en eenzijdig de bestelling annuleert. Komt de koopovereenkomst niet na, ook niet als je netjes betaald hebt en bevestiging hebt gekregen. Doen zelf waar ze zin in hebben en versturen vervolgens standaardberichten met de optie 1 ander product kiezen en eventueel bijbetalen of annuleren. Dit is onrechtmatig omdat de webshop een leveringsplicht heeft volgens de wet.
Men is aangesloten bij 'ICT Waarborg', wat een wassen neus blijkt. Ik heb hier de situatie aangekaart. Dit zogenaamde keurmerk heeft alles aangedragen om er maar voor te zorgen dat Azerty onder zijn leveringsplicht uit kon komen. Ik kon alles weerleggen, maar daar werd gewoon niet op gereageerd. Uiteindelijk zei men doodleuk ' Er is geen sprake van een koopovereenkomst, want Azerty heeft niet de wil om te leveren'. Een grote grap die partij. Ik heb dit getoetst bij Consuwijzer en het Juridisch Loket, beiden stellen mij in het gelijk. Maar ja, ga je dat voor de rechter brengen? Deze dozenschuiver neemt geen enkele verantwoordelijkheid en biedt geen enkele service. Mooi uit de buurt blijven.
Standaard antwoorden, niet meedenken, geen tegemoetkoming, niet leveren, argumenten aandragen als 'wij hebben duizenden producten (en nemen dus geen verantwoordelijkheid). Kansloze onderneming.
Goedemiddag, bedankt voor uw review.
Uiteraard snappen wij dat dit vervelend is en hadden wij ook graag anders gezien.
Echter is hier uitgebreid met u over gecommuniceerd en hebben wij de situatie uitgelegd. Mocht u hierover toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken of per e-mail via feedback@azerty.nl.
Matthijs