Azerty

B-keuze videokaart (PowerColor 5700 XT Red Devil) besteld want scheelde €40 ten opzichte van goedkoopste volgende aanbieder. De B-keuze omschrijving gaf aan beschadiging, maar niet aan wat voor beschadiging, anders dan dat er alleen een andere doos omheen zou zitten.

Bestelling werd verder goed afgehandeld. Bij het uitpakken zag de kaart er initieel goed uit. Bij het in de kast plaatsen bleek de connectorplaat enorm verbogen bij de onderkant, en het schroefplaatje bovenaan ook.

Dit hadden ze wat mij betreft:
- mogen melden in de omschrijving
- zelf mogen rechtbuigen

Met een kleine platbektang heb ik de kaart wel weer redelijk recht weten te maken en zit deze nu goed in mijn kast. Ik ga er vanuit dat Azerty de volledige garantie garandeert ondanks de beschadigingen en de noodzakelijke door mij uit te voeren reparatie.

Kortom: €40 korting is top, maar Azerty had beter kunnen omschrijven wat nu precies de beschadiging was anders dan de ontbrekende doos, en zelf de kaart recht mogen buigen.

Prima verzonden, goed en stevig ingepakt. Ook door PostNL netjes bezorgd met goede track and trace.

Scorekaart voor Azerty