AlgemeenBestelling geplaatst voor een televisie door de goede reviews. Snel en makkelijk te bestellen, voor een concurrerende prijs. Inclusief 5 jaar garantie.
VerzendingLevering werd besproken met de klant. Werd gebeld en kon zelf een dag kiezen. Avond voorafgaand kreeg ik een sms en email met tijdsblok van 2 uur. Bezorger was keurig op tijd en hielp zelfs mee de televisie naar de woonkamer te verplaatsen.
KlantenserviceGebeld voor bestelling per email. Helaas was het erg druk en raadde mij aan even een dag te wachten, daarna keurig orderbevestiging.
Toen televisie binnen kwam eerst deels uitgepakt. Ik schrok erg omdat er veel voelbare diepe krassen op de televisie zaten.
Omdat ik de televisie alleen opgehangen kan worden (geen voeten bijgeleverd vanaf fabriek) en in brief stond dat dit niet mocht gebeuren mocht je schade willen melden niet helemaal uitgepakt. Gebeld met de klantenservice met de vraag of er een beschermfolie op de televisie zat. Dit was achteraf ook gelukkig het geval dus erg goed geholpen.