Mobiel.nl

755 producten en 1.401 uitvoeringen

Abonnement verlengd bij Mobiel.nl de telefoon werkt niet zoals ik van Samsung ben gewend.
Ik wil daarom ook gebruik maken van de omruilgarantie...zo gezegt zo gedaan.
Ik heb nog foto's gemaakt van de telefoon, voorkant,achterkant, zijkanten dit om aan te kunnen tonen dat het toestel niet beschadigd is.
Krijg ik een mail van websend dat er een krasje op het scherm zit en ik 10% waardevermindering moet betalen als ik een nieuw toestel wil....
Dus ik heb hun mijn foto's gestuurd en ik krijg wederom een mail...dat ze het met het blote oog hebben geconstateerd maar voor de onderbouwing foto's maken met een speciale camera met speciaal licht en dat de foto vergroot en ingezoomd is.
Sorry maar op mijn foto's is niks te zien (kan ook niet want er was geen krasje) en als ik het met het blote oog niet kan zien wie zegt mij dan dat het er niet al in zat toen ik hem kreeg???
Ik vind deze behandeling ronduit schandalig!

De klantenservice is voor dit soort problemen biet bereikbaar...klachten gaan via aftersales en deze zijn alleen per mail te bereiken. Erg slecht

Scorekaart voor Mobiel.nl