AlgemeenHeb over de jaren heen veel besteld bij Bax, maar tegenwoordig kijk ik er echt tegen op om hier nog te bestellen (soms zijn ze de enige optie).
Als ik de recente reviews hier lees twijfel ik sterk aan de echtheid daarvan.
Bij m'n laatste 5 bestellingen was er bij 3 daarvan wel "iets" aan de hand. Eentje was bijna een week onderweg en kwam dan aan met beschadigde verpakking (zeer spijtig want was de originele doos waarin het verstuurd was - tamelijk groot item), een andere (reeds apart gereviewd) kwam smerig aan en was duidelijk niet nieuw, nu bij de laatste zijn ze de helft vergeten - en er is geen platform waar je dit makkelijk kan melden.
Het zowieso niet leuk om de klachtenservice te moeten contacteren - maar bij Bax is het een administratieve hel.
Bel je naar hen, dan maken ze een Terugbelafspraak - deze hebben blijkbaar een manier gevonden om je simpelweg een "gemiste oproep" te sturen - ik zat op mijn telefoon wat te lezen en opeens kreeg ik een bericht dat ik een gesprek gemist had...
Als je dan mailt naar hen - krijgt geen bericht of je mail is ontvangen - geen case nummer ofzo.
Het enige dat wel werkt bij Bax is "Retour" - Bax lijkt wel Zalando van muziek instrumenten - environmental footprint houden ze geen rekening mee.
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We zagen dat we nog niet op jouw review hadden gereageerd en vonden het wel netjes om dit alsnog te doen.
We gaan er van uit dat je inmiddels contact met onze klantenservice hebt gehad. Omdat we onze klantenservice aan het herorganiseren zijn, hebben we een tijdelijke receptie ingeschakeld en werken we met terugbelafspraken. We begrijpen dat dit geen wenselijke optie is en hopen dat je bij een volgende keer contact opnemen ons direct aan de lijn krijgt. We doen in ieder geval onze best om je zo snel mogelijk te helpen.
Indien we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.
Met vriendelijke groet, Bax Music