Bax-shop.nl | Bax Music

Ik heb eigenlijk altijd wel goede ervaringen met Bax-Shop. Enorme keuze, van goedkoop tot top kwaliteit. Het bestelproces verloopt altijd zonder problemen.

De geleverde artikelen worden altijd netjes verpakt geleverd en binnen afzienbare tijd. De website is duidelijk. Zo staat bij ieder artikel de beschikbaarheid voor verzending én op de verschillende vestigingen.

Productomschrijvingen zijn in veel gevallen ook compleet.

Ik heb dit jaar vier maal iets besteld bij Bax-Shop en het zou de dag erna geleverd worden (vóór 23 uur besteld is de volgende dag in huis). Twee keer was de bestelling vertraagd. Dit kan echter ook (deels) aan de partner (DHL) liggen, dat is mij niet duidelijk. Een keer werkte de tracking ook pas op de tweede dag.

Contact gezocht via de email over een tracking nummer die maar niet bekend was bij DHL, maar kreeg pas een week later antwoord. Inmiddels was het pakket al bezorgd. Mailcontact verloopt correct, het was alleen wat trager dan verwacht.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music