AlgemeenAls er 2-3 werkdagen levertijd staat dan zal dat ook zo zijn. En anders wordt u daarover ingelicht. 'Volgende dag in huis' is ook echt de volgende dag in huis! Ben flabbergasted hoe ze het doen, maar het is er gewoon.
Daarbij scherp geprijst, een prettige klantenservice en een ruim assortiment in COMPUTER produkten. Fijn dat sommige speciaalzaken gewoon speciaalzaak blijven en naast hardware componenten dus niet bv een strijkijzer aan u proberen te slijten. Daarmee behouden ze over al hun medewerkers een zeker niveau van expertise en zijn ze niet enkel een doorgeef-luik, wat niet elk postorder bedrijf meer zeggen kan.
Ik was blij met de komst van Azerty, ben nog steeds tevreden en ik hoop dat ze dit niveau blijven handhaven.