AlgemeenDeze middag (3 juli 2020) ben ik naar de kamera-express superstore gegaan om mijn nieuwe camera te kopen en ben na het handen ontsmetten enthousiast ontvangen door een uiterst vriendelijke medewerker van het filiaal. Hij wist duidelijk waar hij het over had en was zelf een ervaren fotograaf. De service die ze verlenen is van grote hoogwaardigheid en je voelt je meteen thuis. Voorafgaand aan de aankoop laten ze je het product uitgebreid zien en mag je het ter plekke testen. Als je uiteindelijk tevreden bent en wilt gaan afrekenen houden zij zich aan hun eigen beleid van laagste prijsgarantie, want als je daadwerkelijk een ander domein kan vinden dat
voldoet aan de eisen van Kamera-Express wordt de prijs in jouw voordeel aangepast. Conclusie, dit is een winkel waar je zowel als beginnende of als ervaren fotograaf terecht kunt met de garantie van goede service en een glimlach bij je aankoop. Dus ik ben vanaf nu vaste klant bij Kamera-Express.
Het product was uit voorraad leverbaar en de bijhorende accessoires eveneens.
KlantenserviceDe medewerkers zijn enthousiast over fotografie en willen je op alle mogelijke manieren helpen, ze weten waar ze over praten en weten je als klant op je gemak te stellen.