AlgemeenSysteem werkt voor geen meter. Uiteindelijk -betaling om order geleverd te krijgen en hierdoor alles weer een dag opgeschoven.
Verzendingongemotiveerd personeel. Totaal niet flexibel. Doen gewoon hun ritje, 0 betrokkenheid in klanttevredenheid
KlantenserviceWat een verschrikking die Coolblue. Alles voor glimlach? Lachwekkend zijn ze wel. Wacht al 4 dagen op een wasmachine en droger. Zou op dinsdag worden geleverd, door probleem op de site waren er geen producten aan de betaling gekoppeld. Na veel bellen en niet meewerkend klantenservice personeel uiteindelijk toch de producten gekoppeld, maar worden een dag later geleverd zeggen ze.
Dan moeten we plotseling €50 extra betalen om geleverd te krijgen. Weer meermaals gebeld en lang in de wacht staan en probleem zou opgelost moeten zijn. Hele woensdag weer thuis gewacht en wederom niet geleverd. Wordt toch donderdag.
Uiteindelijk krijgen we donderdagochtend dan toch een track & trace. Er zal tussen 13.30-14.30 geleverd worden. Verwachte aankomsttijd veranderd dan toch nog 4 keer en wordt uiteindelijk 19.00. Dan staat er, zonder vooraf te bellen, toch ineens iemand van Coolblue voor de deur. We laten de buren de deur open doen, maar ze willen niet naar binnen omdat zijn niet de eigenaar zijn! Vervolgens gaan wij snel onderweg maar huis en geven zij aan dat ze even wachten. 10 min later komen we thuis en rijden ze voor onze neus gewoon weg en willen niet meer omdraaien.
Dan wederom 30 min in de wacht bij de klantenservice, die aangeven ook niets te kunnen/willen doen.
Kortom een grote teringzooi bij Coolblue, maar wat wil je met een paar studentjes op je callcenter die 0% betrokken zijn bij je bedrijf. Volgende keer maar weer gewoon bol.com of mediamarkt. Die schijnen namelijk nog wel iets met klanttevredenheid te willen doen.