AlgemeenWoordje vooraf: ik schrijf regelmatig een review (Google , Tweakers, etc.), dit is de eerste keer dat ik een onvoldoende geef.
Zondag 21 juni een bestelling geplaatst voor een Samsung S10e telefoon met abonnement. Reden om voor Mediamarkt te kiezen was simpelweg dat het de enige leverancier was welke dit specifieke model en kleur op voorraad had.
Via de mail netjes een bevestiging ontvangen en de melding dat ik gebeld zou worden door de Mediamarkt.
Helaas een week geen bericht gehad en inmiddels was de telefoon niet meer op voorraad volgens de website. Dus zelf maar geprobeerd te bellen. Toen begon de ellende. Mediamarkt verwijst naar T-Mobile, T-Mobile naar de Mediamarkt. Na 3 call center medewerkers was ik er een beetje klaar mee en gaf ik er iets meer draagkracht aan door te melden dat ik van plan was mijn klacht op Instagram te melden en dat mijn 100.000 volgers dat vast interessant zouden vinden.. (in werkelijkheid heb ik geen Instragram..) Toen werd ik ineens heel goed geholpen. Wat blijkt: Mediamarkt heeft de bestelling eenzijdig geannuleerd, omdat het toestel niet op voorraad was, zonder mij daarover te informeren.
Dat is dus blijkbaar hoe de Mediamarkt met klanten en bestellingen om gaat...
Dus bij deze een waarschuwing voor iedereen die overweegt online een bestelling te plaatsen: doe.het.niet. Je krijgt er spijt van.
Lange wachtrij, bij elkaar zeker een uur gewacht over meerdere telefoontjes. Op een gegeven moment raadde een call center medewerker mij aan hetzelfde nummer opnieuw te bellen omdat zij het niet kon oplossen..
Mediamarkt, deze manier van klanten benaderen is echt niet meer van deze tijd. Het is dat Mediamarkt soms op basis van grootschalige inkoop "goedkoop" kan inkopen, maar als dit zo doorgaat gaat iedereen naar Coolblue, waar ze wel begrijpen wat service verlenen is.