InternGeheugen.com

Op vrijdagavond een laptoplader besteld. Product zou op voorraad zijn en dinsdag geleverd worden volgens de website. Op woensdag stond de order nog steeds 'in behandeling'. Nu ben ik niet het ongeduldige type, maar ik ben toch even gaan bellen om toelichting. Een vriendelijke meneer keek het na, en gaf aan dat ze dezelfde dag nog zouden verzenden. Dit gebeurde ook. Volgende dag pakketje ontvangen. Wat schetst mijn verbazing: geleverd met een Engelse stekker! Dit staat nergens vermeld, dus gemaild of ze mij een EU stroomkabel willen leveren. Het korte antwoord was "nee, maar u mag het product terugsturen". Tja, dat begreep ik zelf ook wel. Ik zocht nu juist een oplossing die simpeler is voor beide partijen. Uiteindelijk heb ik tussen de zooi op zolder maar een oude reisadapter opgedoken die ik nu gebruik, omdat ik niet houd van spullen zinloos heen en weer sturen en alle gedoe daaromheen. Kortom:

- Slechte informatievoorziening
- Vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon
- Snelle reactie op mail
- Weinig creativiteit in het bieden van een oplossing.

Zoals gezegd kwam de levertijd niet overeen met de informatie op de website. Kleine tip daarnaast: gebruik niet heel veel plastic voor het omwikkelen van een pakketje in een tijd dat we toch langzaam van het plastic af moeten!

Vriendelijk en vlot, maar niet creatief in het bieden van een oplossing wanneer er iets mis is.

Scorekaart voor InternGeheugen.com

Webshop Keurmerk