AlgemeenNa het lezen van vele reviews heb ik besloten het Corsair K70 gaming keyboard te kopen, en wel bij Azerty vanwege mijn goede ervaring en uitstekende service. Deze werd netjes de volgende dag geleverd.
Tot mijn teleurstelling bleek een klein afdekkapje net naast de volumeknop te ontbreken. Dit werd in enkele reviews al als een kwetsbaar onderdeel aangemerkt, maar desondanks is en blijft het een toetsenbord van topkwaliteit. Het kapje was zelfs niet eens in de verpakking te vinden, anders had ik het zelf wel weer vastgezet en was het voor mij geen probleem geweest. Uiteraard is dit een fabricagefout van Corsair, dus laat duidelijk zijn dat Azerty totaal geen blaam treft!
Na een telefoontje met de helpdesk werd mij gemeld dat dit uiteraard netjes opgelost gaat worden, en dat ik een serviceaanvraag kan indienen op de website om de retour-procedure te starten. Een systeem dat overigens perfect werkt!
Ik heb het product vrijdags geretourneerd en kreeg 2 werkdagen later, dus Dinsdagmiddag, bericht dat een nieuw toetsenbord onderweg was, welke ik Woensdag heb mogen ontvangen.
Het is werkelijk een genot om deze review te mogen typen met dit geweldige toetsenbord!
Ieder bedrijf heeft wel iets te verbeteren, hoe klein het ook moge zijn, zo ook Azerty. Mijns inziens is het proces nóg klantvriendelijker te maken door het vervangende product direct toe te sturen en niet te wachten totdat het huidige product retour is ontvangen, zodat de klant zo snel mogelijk alsnog van zijn of haar aankoop kan genieten.
Desalniettemin krijgt Azerty een welverdiende 5 sterren!
Voor 23:00 besteld, volgende werkdag in huis. Top!
KlantenserviceIk heb regelmatig besteld bij Azerty, en de 4x dat ik met de klantenservice van Azerty heb gesproken, ben ik uiterst vriendelijk en correct geholpen. Daar kan menig bedrijf nog een puntje aan zuigen!